IPX7 silikonski čistilec obraza
Spoznajte izjemen, novodoben mini aparat za temeljito čiščenje obraza ter združenimi 3 pomembnimi funkcijami – globinsko čiščenje, sonična vibracija in toplotna terapija. Vse to v enem samem aparatu.

samo 39,90€

Z vibracijo vtrite čistilno peno na obraz in hkrati očistite nečistoče, ki so se nabrale čez dan. S toplotno terapijo pa poskrbite za globinsko vtiranje produkta v kožo.

za domačo uporabo

Aparati za nego kože

za domačo uporabo

Nega obraza

za domačo uporabo

Nega stopal

za profesionalno uporabo

Izdelki za profesionalno rabo

PROSKIN – profesionalna nega kože

Najbolj prodajani izdelki za domačo uporabo

Izdelki iz akcijske ponudbe

Lepotna LED maska

149,90
Profesionalna nega kože z uporabo svetlobne oziroma barvne terapije Lepotna LED maska je odličen in izjemno učinkovit lepotni pripomoček, ki z različnimi barvnimi indikacijami pomlajuje kožo na obrazu. Različne funkcije barv na različnih valovnih dolžinah so namenjene reševanju različnim težavam s kožo. Terapija z LED svetlobo uporablja svetlobo na določenih valovnih dolžinah, da prodre skozi različne plasti kože in povzroči želeni odziv. Prednosti terapije s svetlobo so številne in odvisne od izbrane svetlobe oziroma dosežene valovne dolžine svetlobe. Led svetloba je hladna, saj uporablja različne spektre svetlobe in ne uporabi toplote, da aktivira proces obnavljanja kože. Led maska ima certifikat CE in ROHS.  

IPX7 silikonski čistilec obraza

39,90
Spoznajte izjemen, novodoben mini aparat za temeljito čiščenje obraza ter združenimi 3 pomembnimi funkcijami - globinsko čiščenje, sonična vibracija in toplotna terapija. Vse to v enem samem aparatu. Z vibracijo vtrite čistilno peno na obraz in hkrati očistite nečistoče, ki so se nabrale čez dan. S toplotno terapijo pa poskrbite za globinsko vtiranje produkta v kožo. Izbirate lahko med 4 različnimi barvami: modra, svetlo roza, temno roza in turkizno zelena. Silikonski čistilec ima certifikat CE in ROHS.

Čarobne nogavice – Piling za stopala

19,90
Čarobne nogavice so novodobni produkt za odstranjevanje trde kože na stopalih. Enostavno, hitro in zelo učinkovito. Vsebina:  1 kos

Regen Ceutic –
Krema za obnovo kože

54,90
Regen Ceutic je krema za vsakodnevno nego kože, ki kožo učvrsti in pospešuje obnovo povrhnjice po estetskih postopkih. Vsebina:  40 ml

Foamer 15 –
Piling čistilna pena

45,90
Foamer 15 je čistilna pena in piling hkrati primerna za pripravo kože na postopek kemičnega pilinga. Vsebina: 100 ml

Varna plačila

Omogočamo plačila po predračunu, po povzetju ali plačilo preko PayPal.

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava ob nakupih nad 99€.

Pomoč ob nakupu

Pred nakupom se lahko posvetujete z našimi strokovnjaki.

Kdo smo PROSKIN?

Proskin d.o.o. smo uvoznik za Slovenijo linije DERMACEUTIC, ki jo najdete v dermatoloških, medicinskih in izbranih estetsko/kozmetičnih centrih. Naša bogata ponudba vključuje profesionalne produkte za izvajanje kemičnega pilinga ter visoko koncentrirane in učinkovite kozmecevtske produkte namenjene za domačo uporabo.

Smo uvoznik za vrhunska, inovativna, profesionalna aparata za krioterapijo CRYOPEN IN ACCURETT, ki sta namenjena medicini in kozmetiki za odstranjevanje benignih kožnih lezij, vrhunskega najsodobnejšega aparata z CE IIB certifikatom za radiofrekvenčni microneedling in micropricking RF NEED ter 1NEED pen-a za izvedbo profesionalnih igličnih postopkov (microneedling, micropricking, nanopeel) ter korejske kozmecevtike STAYVE, ki je še posebej znana po svojih aktivnih ampulah za izvedbo postopkov Booster Glow in BB Glow.

Smo proizvajalec in distributer Čarobnih NOGAVIC, revolucionarnega produkta, ki poskrbi za mehka in svilnato gladka stopala brez trde kože. Vse to brez piljenja in brez rezanja. Samo z uporabo le najboljših sestavin za luščenje kože.

Prav tako smo uvoznik drugih lepotnih aparatov za domačo nego, ki pomagajo ohranjati kožo lepo in zdravo.

Želimo Vam prijetno nakupovalno izkušnjo. Za vse dodatne informacije pa smo vam z veseljem na voljo.

Jerneja Kušar
direktorica podjetja Proskin d.o.o.

Kaj drugi pravijo o nas?
Mnenja naših kupcev

YOU WANT MY LIPS (YWML)
serum za lepe, polne in pomlajene ustnice

iz sveta slavnih (Cosmopolitan, Milan Fashion Week, Vouge, Miss Globe…)

Serum YOU WANT MY LIPS poudari učinek polnila – za še bolj polne in poudarjene ustnice.
Serum YOU WANT MY LIPS prav tako nudi čudovite rezultate pri samostojni uporabi brez polnila, za takojšen učinek čutnih in polnih ustnic, ki se jim ni moč upreti.

Inovativna formula poveča volumen in poudari obliko na neinvaziven način.

Čarobne nogavice Proskin kozmetika

Čarobne NOGAVICE so revolucionarni produkt
za odstranjevanje trde kože, žuljev in otiščancev na stopalih.

Z uporabo Čarobnih NOGAVIC poskrbite za popolno regeneracijo vaših stopal in odluščite trdo kožo že po eni 90 minutni aplikaciji. V 7-10 dneh bodo vaša stopala mehka, svilnato gladka in pomlajena.
Prijavite v e-mail listo
Nagradimo vas s 5% popusta na celoten nakup
Vaša prijava ni bila uspešna. Poskusite ponovno.
Uspešno ste se prijavili. Hvala!
Prijavite v e-mail listo
Nagradimo vas s 5% popusta na celoten nakup
Vaša prijava ni bila uspešna. Poskusite ponovno.
Uspešno ste se prijavili. Hvala!