Imate podjetje, ki se ukvarja s profesionalnimi lepotno-estetskimi postopki?

Veseli bomo vašega klica in vam z veseljem predstavili našo ponudbo.
Pokličite nas ali pišite na info@proskin.si.

Dermaceutic je vrhunska blagovna znamka, ki jo priporoča največ strokovnjakov na področju profesionalne nege kože.

Učinkovitost Dermaceutic produktov in Dermaceutic kemičnih pilingov je podprta z obsežnimi kliničnimi raziskavamiter rezultati in mnenji strokovnjakov dermatološkega področja iz celega sveta.

Linijo profesionalnih produktov dopolnjujejo z linijo kozmecevtike za domačo uporabo.

Aparat za radiofrekvenčni microneedling RF NEED – Vzhajajoča zvezda najnaprednješih lepotnih tehnik

RF NEED je najbolj inovativen aparat za radiofrekvenčni medicinski microneedling in kozmetični micropricking z uporabo BIPOLARNE radiofrekvence pri nas.

Z aparatom RF NEED lahko izvajamo več različnih postopkov: RF needling, klasični microneedling, nano peel, mikrodermoabrazija, mikropigmentacije, tricopigmentacije, aerola …

1NEED je ekskluzivni medicinski pripomoček klasifikacijskega CE razreda IIB, ki ga proizvaja italijansko podjetje CAMPOMATS.

Je edini aparat na svetu za microneedling/micropricking s takšnim certifikatom.

1NEED je aparat namenjen za medicinske postopke microneedling-a in kozmetične postopke micropricking-a ter nano peel s pomočjo napredne tehnologije. Narejen je iz aluminija, kar je zelo pomembno za dolgoročno uporabo aparata. Ima dvojno nastavitveno skalo, ki je patentirana in popolnoma edinstvena, saj uporabnikom omogoča več različnih postopkov ter koristi pri izjemno natančni nastavitvi globine.

Linija s sintetičnimi eksosomi podjetja VM Corporation (Promoitalia) je najnaprednejša in najinovativnejša tehnologija regeneracije tkiv, ki združuje moč milijonov sintetičnih eksosomov, polinukleotidov in peptidov. Produkti so namenjeni tako epidermalni kot dermalni uporabi in so primerni za intenzivno obnavljanje in regeneracijo kože, zmanjšanje vnetij, izboljšanju elastičnosti kože ter manj vidnih znakov fotostaranja, kot so gubice in pigmentacija.

Poleg tega se lahko uporabljajo tudi za tretiranje specifičnih težav s kožo, kot so akne ali hiperpigmentacija, izpadanje las, tanka in suha koža, tretiranje brazgotin, …

Accurett in Cryopen – Prihodnost krioterapije

Accurett in Cryopen sta najsodobnejša profesionalna aparata za zamrzovanje ali krioterapijo in omogočata hitro, varno in neboleče odstranjevanje neželenih površinskih lezij kot so: fibromi, pigmentacije, bradavice, mehkužke, keratoze, kurja očesa… 

Zasnovana sta za profesionalno uporabo v lepotnih, dermatoloških in medicinskih centrih.

Accurett je reguliran pod kozmetično direktivo.

Stayve – korejska kozmecevtika

Izdelki Stayve se uporabljajo za različne profesionalne postopke kot so BB Glow, Micropricking, Microneedling, derma valjčki, ultrazvočne terapije, mikrodermoabrazija, razni drugi profesionalni postopki. Njihov pristop, do lepe in zdrave kože, je vedno bolj poznan in dobro sprejet na evropskem trgu saj vemo, da so Korejci na področju estetike ena izmed najbolj naprednih držav. 

Njihove booster ampule, BB glow, Tok-Tok maska in Seanergy peel pomagajo tako pri prvih znakih staranja, drobnih gubicah, nepravilnostih, kot tudi aknah, rdečici in pigmentacijah.

V CARBON SYSTEM je PRVI KARBONSKI PILING BREZ UPORABE LASERJA, zaradi česar je najbolj inovativen sistem na trgu.

V Carbon sistem je ekskluziven profesionalni kozmetični sistem iz podjetja PROMO ITALIA z izjemno formulacijo za mehko, sijočo in pomlajeno kožo.

Carbon Hollywood Peel je priljubljena nega slavnih za hitro osvežitev kože, brez družbenega izostanka. Ta edinstven neinvaziven sistem za nego kože uporablja aktivno oglje za učinek pilinga in čiščenja ter lifting obraza s prodiranjem dodanih kislin v globlje plasti kože. 

Napredna profesionalna kozmetična linija 1NEED PROLINE je zasnovana  za estetske postopke micropricking-a, nano peel-a ter medicinske postopke microneedling-a.

Z namenom zmanjšanja tveganja za draženje in preobčutljivosti kože pa so vsi produkti brez dišav, silikatov, parabenov, bencinskih olj ter sintetičnih barvil in bleščic.

Linija se ponaša s skrbno izbranimi sestavinami in preučenimi kombinacijami za najboljše rezultate v boju proti prostim radikalom, staranju kože, upadanju elastičnosti, rdečici, pigmentnim madežem in drugim nepravilnostim.