rf need

Predstavljamo vam najnovejši aparat za radiofrekvenčni medicinski microneedling in kozmetični micropricking z uporabo BIPOLARNE radiofrekvence: RF NEED.

Je edini aparat s CE certifikatom IIB, ki omogoča izvajanje tako medicinskih kot kozmetičnih postopkov, saj so na voljo različne iglične kartuše za medicino in kozmetiko.
Posebna kombinacija radiofrekvence in igel naredijo postopek manj boleč, čas okrevanja pa je veliko hitrejši od tradicionalne RF tehnologije.

RADIOFREKVENČNI MICRONEEDLING - Vzhajajoča zvezda najnaprednejših lepotnih tehnik

Print

V hipodermisu ali podkožju naše kože se nahajajo maščobne celice, ki jih NE želimo uničiti, saj bi v tem primeru izgubili volumen in posledično povzročili upad kože. 

In prav iz tega razloga ima RF NEED popolnoma drugačen, edinstven sistem. Bipolarna radiofrekvenca deluje namreč ločeno od igel, zato z njo ne uničujemo podkožja, saj same igle na rabijo prodirati pregloboko v kožo za dober rezultat. RF NEED ima na vsaki posamezni iglični kartuši dva RF pola, ki v stiku s kožo oddajata radiofrekvenco v globino kože, medtem, ko igle delujejo neodvisno. 

Posledica RF energije je :

 • segrevanje podkožja, 
 • zategovanje tkiva ter viden liftnig kože
 • sinteza novega kolagena, elastina in hialuronske kisline.

 

INDIKACIJE:

 • post operativne brazgotine, 
 •  gube,  
 • poškodbe kože od sonca, 
 • nepravilna tekstura kože, 
 • strije (bele in rdeče), 
 • ohlapnost kože na dekolteju, vratu, trebuhu, rokah, stegnih, nad koleni, …
 • poporodni trebuh

 

NOFLOW®: najvarnejši sistem proti povratnemu toku na svetu. 

Kartuše NOFLOW® imajo različne mednarodne patente, ki potrjujejo, da je Campomats iznašel najvarnejši način za preprečevanje kontaminacije iz kartuše v ročnik naprave za needling.

Gre za 100% varen postopek, ki zaradi varnostne membrane 100% preprečuje vdor bakterij v napravo in posledično tveganje za okužbe. Ko odstranimo kartušo, je tako aparat v notranjosti 100% čist. 

Tako se izognemo kakršni koli možnosti navzkrižne kontaminacije pri strankah in posledično možnemu vnetju kože.

Edinstvena rešitev je pridobila mednarodni patent!

Uporaba RF NEED temelji na oddajanju elektromagnetnih valov, ki povzročijo zvišanje notranje temperature tkiv, ki so izpostavljena tretmaju. Napravo lahko uporabljamo na različnih delih telesa kot so : obraz, vrat, dekolte, roke, noge, trebuh…

RF NEED daje izjemno hitre rezultate na problematikah obraza in telesa z minimalnim nelagodjem. Poleg tega je čas okrevanja veliko hitrejši od tradicionalne RF tehnologije.

OBRAZ:

Vlakna, ki so pri zreli koži običajno razporejena na nepravilen in ločen način, se z delovanjem elektromagnetnih valov ponovno poravnajo, izboljšajo teksturo kože in tako dajejo večji tonus tkivom. 

Dobljeni rezultati so zelo podobni tistim pri tradicionalnem kirurškem liftingu obraza, s tem, da se pri RF need stranka izogne kakršnim koli tveganjem, povezanim z operacijo (anestezija, rezi, …).

Zahvaljujoč lahkemu in okretnemu ročniku ter majhnim kartušam lahko dosegamo izjemne rezultate na najmanjših področjih, kjer pa se najpogosteje pojavljajo gube (okrog ust, oči…). 

TELO:

Povišanje temperature v tkivih deluje na vezivno in maščobno tkivo tako, da poveča celični metabolizem in povzroči ugodno stimulacijo krvne in limfne mikrocirkulacije. 

Ti deli prejmejo večjo oskrbo s kisikom in hitrejše izločajo nakopičene toksine.

RF NEED omogoča možnost razvijanja toplote v podkožnih tkivih na vseh tistih področjih, kjer je potrebno delovati od znotraj na tkiva, ki so ohlapna iz različnih razlogov (starost, porodi, izguba telesne teže, …)

1 APARAT = VEČ RAZLIČNIH POSTOPKOV

Z aparatom RF NEED lahko izvajamo več različnih postopkov: RF needling, klasični microneedling, nano peel, mikrodermoabrazija, mikropigmentacije, tricopigmentacije, aerola …

Rezultati so opazni takoj, ko se rdečica umiri. Koža je bolj gladka, ten enotnejši, pojavi se t.i. »plump efekt«.

Končni rezultat se razvija v obdobju od nekaj tednov do 6 mesecev, odvisno tudi od predispozicij posameznika in sposobnosti obnove in proizvodnje kolagena na celični ravni. 

Za vidne rezultate se priporoča ”šok” terapija:

 • mlajša koža do 45 leta 2-3 zaporedni postopki
 • starejša koža od 3 – 5 postopkov

Ali želite vašim strankam ponuditi postopek prihodnosti, znan kot nekirurški lifting obraza: RF NEED?

Vsi, ki se ukvarjate z lepotno-estetskimi postopki, vabljeni, da nas kontaktirate. Veseli bomo vašega klica in vam z veseljem predstavili našo ponudbo. Pokličite nas na 031 349 331 ali pišite na info@proskin.si.