Kdo smo PROSKIN?

Podjetje PROSKIN je bilo ustanovljeno leta 2010 z jasno vizijo in cilji na področju profesionalnih estetskih produktov in postopkov. V tem času je podjetje s predanim delom, vztrajnostjo in profesionalnim pristopom precej razširilo svoj prodajni asortima ter paleto različnih produktov in storitev.

Smo uradni zastopnik linije DERMACEUTIC za Slovenijo, ki jo najdete v dermatoloških, medicinskih in izbranih estetsko/kozmetičnih centrih. Naša bogata ponudba vključuje profesionalne produkte za izvajanje kemičnega pilinga ter visoko koncentrirane in učinkovite kozmecevtske produkte namenjene za domačo uporabo.

Smo proizvajalec in distributer Čarobnih NOGAVIC, revolucionarnega produkta, ki poskrbi za mehka in svilnato gladka stopala brez trde kože. Vse to brez piljenja in brez rezanja. Samo z uporabo le najboljših sestavin za luščenje kože.

Smo uvoznik za vrhunska, inovativna, profesionalna aparata za krioterapijo CRYOPEN IN ACCURETT, ki sta namenjena medicini in kozmetiki za odstranjevanje benignih kožnih lezij, vrhunskega najsodobnejšega aparata z CE IIB certifikatom za radiofrekvenčni microneedling in micropricking RF NEED ter 1NEED  za izvedbo igličnih postopkov (microneedling, micropricking, nanopeel) ter korejske kozmecevtike STAYVE, ki je še posebej znana po svojih aktivnih ampulah za izvedbo postopkov Booster Glow in BB Glow.

Prav tako smo uvoznik drugih lepotnih aparatov za domačo nego, ki pomagajo ohranjati kožo lepo in zdravo.

Za vse dodatne informacije pa smo vam z veseljem na voljo.

Jerneja Kušar
direktorica podjetja Proskin d.o.o.

 

EKIPA PROSKIN

Jerneje Kušar - direktorica PROSKIN

Jerneja Kušar

Direktorica

Direktorica podjetja Proskin d.o.o. ter strokovna podpora za vsa vprašanja tako o postopkih, kot produktih.

Po izobrazbi je magistrica izobraževalnih procesov, diplomantka organizacije in managementa ter po srcu in srednješolski izobrazbi kozmetik z 22 letnimi izkušnjami na profesionalnem področju lepotnih postopkov, produktov, raznoraznih izobraževanj in svetovanj v tej smeri.

Njena profesionalna strast so izboljševanje kožnih problematik, kot so pigmentacije, gube, nečista koža, brazgotine …

Neža Clemente - administracija PROSKIN

Neža Clemente

Administracija

Neža je naša in vaša podpora pri vseh administrativnih vprašanjih v zvezi z naročili, produkti in marketingom.

Po končani srednji ekonomski šoli je vpisala študij na Fakulteti za upravo, ki ga trenutno zaključuje.

Njena največja strast v prostem času, pa je ples.

Mikela Veren - marketing PROSKIN

Mikela Veren

Marketing

Magistrica psihosocialne pomoči in diplomirana biopsihologinja.