Ekskluzivni profesionalni kozmecevtski sistemi iz podjetja VM Corporation, ki deluje pod okriljem krovnega podjetja Promoitalia.

Karbonski piling brez uporabe laserja!
V Carbon sistem je ekskluziven profesionalni kozmetični sistem iz podjetja PROMOITALIA z izjemno formulacijo za mehko, sijočo in pomlajeno kožo.

Je karbonski ”hollywoodski” piling za izvedbo brez laserja. 

Carbon Hollywood Peel je priljubljena nega slavnih za hitro osvežitev kože, brez družbenega izostanka. Ta edinstven neinvaziven sistem za nego kože uporablja aktivno oglje za učinek pilinga in čiščenja ter lifting obraza s prodiranjem dodanih kislin v globlje plasti kože. 

V-CARBON SYSTEM  z aktivnim ogljem 

V Carbon System je sestavljen iz dveh izdelkov – V Carbon Film in V Carbon Spray, ki skupaj omogočata brezhibno, gladko in mlajšo kožo na obrazu in telesu.

V Carbon Film vsebuje naravne eksfoliacijske sestavine Ferulično, Mandljevo in Mlečno kislino, ki delujejo na kožo kot nežen piling, antioksidantno in posvetljevalno. Sestavine, ki pripomorejo k lepi in predvsem čvrsti koži so izvleček ingverja ter izvleček sladkega korena. Glavna zvezda pilinga pa je aktivno oglje, ki kožo in pore odlično očisti ter daje koži lep, svež izgled.

V Carbon Spray, ki ga nanesete na V Carbon piling nevtralizira ter zaradi svoje inovativne formulacije doseže takojšen lifting učinek. V Carbon System je indiciran za izboljšanje videza drobnih linij in gub ter izboljšano teksturo kože. 

PREDNOSTI

  • Posvetlitev starostnih in temnih madežev
  • Zmanjšanje gub in drobnih linij
  • Ožanje por
  • Odstranjevanje ogrcev in aken
  • Dvig in učvrstitev kože
  • Izboljšanje elastičnosti kože
  • Globinsko vlaženje
  • Glowing efekt

ELASTIC BUBBLE GOLD ROSE
3 delni profesionalni sistem za revitalizacijo, pomlajevanje, vlaženje ter boost efekt. Namenjen je poživitvi in izboljšanju videza kože, za učvrstitev, lifting in ima učinek ”boost efekta”.

Elastic Bubble Gold Rose vsebuje:

ELASTIC POLYMER GLUE popolna kozmetična formula za obnavljanje in zaščito kožne pregrade za vlago, tako da jo vedno ohranja hidrirano. Prisotnost hialuronske kisline in polinukleotidov skupaj omogoča pridobitev bolj sijoče in revitalizirane kože, izboljšanje celotne polti.

SERUM GOLD ROSE: vlažilni in pomirjujoč serum, ki je posebej oblikovan za takojšen učvrstitveni učinek ter poživi dolgočasno, občutljivo in razdraženo kožo. Sestavljen je iz morskih alg, ki zaradi te naravne sestavine neguje kožo, jo vlaži in ščiti pred okoljskimi dejavniki, ki povzročajo suhost kože.

BUBBLE ERASER: prisotnost peptidov, magnezijevih mikrosfer, natrijevih in aluminijeih silikator v njegovi formulaciji omogoča vidno izboljšanje videza gub za takojšen mlajši videz kože.

Prednosti Elastic Bubble: 
– MLAJŠA IN BOLJ ZDRAVA KOŽA
– VIDNO SIJOČ IN POMLAJEN VIDEZ
– UČINEK ”BOOST EFEKTA”

VS SYSTEM
Sistem proti prostim radikalom, soncu, smogu, mrazu in modri svetlobi.

VS SYSTEM je posebej zasnovan za izboljšanje vlažnosti kože ter za nego in vzdrževanje lepe in zdrave kože tako poleti kot pozimi.
VS sistem je narejen na osnovi tekočih kristalov, mikrosfer polimlečne kisline in aktivnih sestavin.

VS System je indiciran za vse tiste, ki želijo obnoviti kožo, jo navlažiti, očistiti, odstraniti škodljive snovi za bolj zdrav, svež in mlajši videz.

VS System, ki ga sestavljajo 3 kozmetični izdelki, VS Crystal Pudding Gel, VS Equilibrium in VS Booster Serum, lahko skozi vse leto zaščiti kožo pred prostimi radikali in prepreči suhost kože.

VS Crystal Pudding Gel:  Revolucionarni Pudding gel je maska, bogata z negovalnimi olji, tekočimi kristali in PLLA mikrisferami (poli L-mlečna kislina), ki skupaj omogočajo spodbujanje obnove celic in nastanek novega kolagena, izboljšajo elastičnosto kože, globinsko hidracijo kože in zmanjšajo škodljiv učinkek prostih radikalov, ki nastanejo zaradi nenehne izpostavljenosti sončni svetlobi in prisotnih ostankov težkih kovin v smogu.
VS Equilibrium: nova generacija vlažilne kreme z uravnoteženim učinkom za zmanjšanje videza poškodb, ki jih povzroča suhost.
VS Booster Serum: serum proti staranju, ki temelji na aminokislinah, vitaminih in funkcionalnih snoveh, ki globoko nahranijo kožo in dajejo učinek porjavelosti. Kožo osveži in daje učinek naravne posvetlitve.

Prednosti:
– ŠČITI CELICE
– GLOBINSKO VLAŽI in NAHRANI (PPLA)
– NEGUJE KOŽO PRED PROSTIMI RADIKALI
– SPODBUJA NASTAJANJE KOLAGENA

Imate podjetje, ki se ukvarja s profesionalnimi lepotno-estetskimi postopki? Bi želeli v svojo ponudbo vključiti nov kozmecevtski sistem?

Veseli bomo vašega klica in vam z veseljem predstavili našo ponudbo. Pokličite nas na 031 349 331 ali pišite na info@proskin.si.