Strokovnjaki estetske dermatologije
Dermaceutic je vrhunska blagovna znamka, ki jo priporoča največ strokovnjakov na področju profesionalne nege kože.

Dermaceutic je bil ustanovljen leta 2002 na podlagi prepričanja, da je vsaka koža inteligentna in da s pomočjo znanosti povečujemo njene naravne moči. Skupaj z več kot 30.000 strokovnjaki  dvigujemo standarde nege kože za doseganje hitrih in vidnih rezultatov ter razvijamo široko paleto visoko kakovostnih in učinkovitih produktov izdelanih v Franciji. Za hitre in učinkovite rezultate uporabljamo le znanstveno podprte raziskave za spodbujanje naravnih moči kože.

Dermaceutic linijo sestavljajo kemični pilingi za profesionalno uporabo prilagojeni prav vsakemu tipu kože. Na voljo so vam površinski pilingi ter medicinski srednje globoki do globoki pilingi. Linijo profesionalnih produktov dopolnjujejo z linijo kozmecevtike za domačo uporabo. Ti, visoko koncentrirani izdelki izboljšajo delovanje kože ter poskrbijo za lepo in zdravo kožo.

Zakaj izbrati Dermaceutic?
• 20 let izkušenj
• Obsežne klinične raziskave na vseh Dermaceutic izdelkih
• Sistem postopnega nanosa izdelkov s poudarkom na varnosti postopkov
• Znamka št. 1 med piling v Franciji
• Dermaceutic je edini laboratorij certificiran za razred IIA s paleto medicinskih pripomočkov (od leta 2020)
• Inovativne formule
• Dolgoročni rezultati
• Ojačevalci estetkih tretmajev (microneedling, mezoterapija, Botox, polnila, laser, IPL…)
• Prisotnost na mednarodnem tržišču
• Brez stranskih učinkov in ostalih tveganj
• Uporabljenih več kot 1,000,000 Dermaceutic pilingov letno
• Ponudba profesionalnih pilingov za tretiranje po vnetnih (aknastih) brazgotin, pigmentnih madežev, melazme in znakov staranja kože.

 Naši inovativni produkti sledijo smernicam strogih EU formulacij

 

Strogi postopki izbire sestavin.
Dokazana varnost in učinkovitost z obsežnim kliničnim testiranjem pod dermatološkim nadzorom.
Kombinacija  visoko učinkovitih sestavin  optimalnih koncentracij.
Proizvedeno in narejeno v Franciji.

Vrste kemičnih pilingov:

MASK PEEL je zelo površinski kemični piling, primeren za nečisto, mešano, mastno kožo, razširjene pore, neenakomeren ten kože. Je kratek 10 minutni postopek za globinsko čiščenje kože. Po njem lahko normalno funkcionirate, saj se koža po postopku minimalno lušči in ne povzroči družbenega izostanka. Priporoča se 4-6 ponovitev z 14 dnevnim razmakom med postopki.

Priprava kože na postopek: Dermaceutic Foamer 15

Nega kože po postopku: Dermaceutic Hyal ceutic + Sun ceutic 50+

MILK PEEL je površinski kemični piling, primeren za izboljšanje teksture kože, ožanje por, fine linije, pusto kožo, posvetlitev površinskih pigmentacij ter lep sijaj kože. Je kratek 10 minutni postopek primeren za vse tipe in fototipe kože.  Drugi do tretji dan po postopku je opazno nežno luščenje kože, vendar ne zahteva družbenega izostanka.

Priprava kože na postopek: Dermaceutic Foamer 15

Nega kože po postopku: Dermaceutic K ceutic ali Sun ceutic 50+

CRYSTAL PEEL  je površinski kemični piling namenjen posvetlitvi epidermalne melazme, sončnih in starostnih pigmentacij, odpravljanju povnetnih pigmentacij ter hkrati odpravljanju blagih aken in hiperkeratoz. Je kratek, neboleč 10 minutni postopek ter ne zahteva družbenega izostanka. Priporočajo se 3 postopki v razmaku 21 dni.

Priprava kože na postopek: Dermaceutic Foamer 15 in Dermaceutic Dual+

Nega kože po postopku:  Dermaceutic K ceutic ali Hyal ceutic+Sun Ceutic ter Dermaceutic Dual+

MELA PEEL FORTE je kemični piling namenjen posvetlitvi vseh vrst pigmentnih madežev – melazma, po vnetne pigmentacije, starostne in sončne pigmentacije ter istočasno izboljša teksturo kože. Postopek je neboleč in traja 15-20 minut. Po njem je vidno nežno luščenje kože, vendar ne zahteva družbenega izostanka. Priporoča se 1-2 postopka v razmaku 30 dni.

Priprava kože na postopek: Dermaceutic Foamer 15

Nega kože po postopku:  Obvezna vsaj 30 dnevna uporaba nočne kreme Mela cream + K ceutic ali Sun ceutic 50+

COSMO PEEL je medicinski kemični piling na voljo v različnih koncentracijah 12%, 15%, 18%, 20% . koncentracija se izbere glede na tip in stanje kože, toleranco na kemični piling, ter pripravljenost stranke na intenzivnost pilinga. Postopek je kratek, čutiti je malenkost pekoč občutek, ki izzveni nekaj minut po postopku. Postopek traja od 15-20 minut.

Priprava kože na postopek: Dermaceutic Foamer 15

Nega kože po postopku: Dermaceutic K ceutic in/ali Panthenol ceutic

COSMO PEEL FORTE je srednje globok do globok medicinski kemični piling za zdravljenje brazgotin od aken, senilnih lentigov, aktiničnih keratoz, glajenje kože, korekcijo finih gubic, ožanje por in na splošno izboljšanje teksture kože ter intenzivno obnovo kože. Po postopku koža potemni, kar je normalno. Vidno luščenje kože nastopi že 2-3 dan po pilingu ter zahteva nekaj dnevni družbeni izostanek (3-5 dni). Postopek je malenkost pekoč, a dokaj neboleč glede na intenzivnost. Število priporočenih postopkov 1-2 v razmaku 6-8 tednov.

Priprava kože na postopek: Dermaceutic Foamer 15

Nega kože po postopku: Dermaceutic K ceutic + Panthenol ceutic

face (1)
Skrivnost linije Dermaceutic?

Je predvsem v visokih koncentracijah in sinergiji aktivnih učinkovin. Naj gre za znake staranja, pigmentacijo, akne ali druge nepravilnosti, Dermaceutic ponuja visoko učinkovito, prefinjeno in prilagojeno rešitev.

face (1)
Prednosti?

Brez igel, brez aparatur. Samo optimalna in prilagojena uporaba visoko aktivnih proizvodov.

face (1)
Še več prednosti?

Brez parfumov, brez parabenov, brez konzervansov, s spodbujevalci delovanja aktivnih sestavin, ter skupek najbolj učinkovitih aktivnih sestavin.

Učinkovitost Dermaceutic produktov in Dermaceutic piling postopkov je podprta z obsežnimi kliničnimi raziskavami ter rezultati in mnenji strokovnjakov dermatološkega področja iz celega sveta.

Mask peel – zelo površinski kemični piling
Milk peel –
površinski kemični piling

 

Spremljajte Dermaceutic na družabnih omrežjih.

Imate podjetje iz medicinske ali lepotne stroke in vas zanimajo profesionalni postopki Dermaceutic?
Veseli bomo vašega klica in vam z veseljem predstavili našo ponudbo. Pokličite nas na 031 349 331 ali pišite na info@proskin.si.