NAČIN PLAČILA

Pri spletnem nakupu je možno plačati na naslednje načine:

  • Plačilo po predračunu: po pošti ali na e-naslov, ki ste ga navedli v naročilu, prejmete predračun. Po plačilu predračuna sledi odprema pošiljke v roku 1- 4 delovne dni, za izdelke, ki jih ni na zalogi in izdelke po naročilu, je dobavni rok do 15 dni od prejetega naročila. V primeru prejetega večjega števila izdelkov po naročilu, si pridržujemo pravico do daljšega dobavnega roka.
    V primeru, da ste izbrali plačilo po predračunu, lahko le-tega poravnate na: TRR: SI56 6100 0002 7748 652. Sklic je enak številki naročila!
    Stroški dostave znašajo 3,90 €.
  • Plačilo po povzetju: Plačilo po povzetju vam omogoča, da izdelek plačate šele, ko vam ga dostavna služba (GLS) pripelje na dom. Plačilo je možno z gotovino. Dostavna služba za tovrstno storitev poleg dostave zaračunava tudi provizijo, ki ni zajeta na računu. Stroški dostave znašajo 3,90 €. Paket boste prevzeli in plačali na vaši najbližji poštni poslovalnici.
  • Plačilo s Paypalom: sprejemamo plačila preko Paypala. Pri zaključku naročila se bo odprla PayPal stran, kjer opravite plačilo. Stroški dostave znašajo 3,90 €.