Korejska kozmetika Stayve

Podjetje Stayve obstaja že vrsto let in izhaja iz Južne Koreje, kjer so poželi že obilico uspehov. Podjetje si prizadeva za uporabo izdelkov, katerih učinki ostanejo dolgoročno vidni in ohranjajo vaš izgled mladosten in svež. Izdelki Stayve so vrhunski kozmecevtski izdelki, ki jih je odobrila KFDA (Korejska uprava za hrano in zdravila) ter registrirani za uporabo v Evropi v Cpnp portalu kar pomeni, da so popolnoma varni za uporabo. Njihovi izdelki pomagajo tako pri prvih znakih staranja, drobnih gubicah, nepravilnostih, kot tudi aknah, rdečici in pigmentacijah. 

 

Izdelki Stayve se uporabljajo za različne profesionalne postopke kot so BB Glow, Micropricking, Micro-needling, derma valjčki, razni drugi profesionalni postopki. Njihov pristop, do lepe in zdrave kože, je vedno bolj poznan in dobro sprejet na evropskem trgu saj vemo, da so Korejci na področju estetike ena izmed najbolj naprednih držav. 

Linija vključuje:
  • Stayve BB Glow
  • Stayve Booster ampule
  • Medisco TokTok Mask

Stayve BB Glow 

Je eden izmed najboljših korejskih BB postopkov s 100% zadovoljstvom strank. Nega z BB Glow je napredna in zelo hitro rastoča. Bistvo postopka je nanos ter nano vtiranje naravne permanentne podlage v zgornji epidermis, kar posvetli kožo, izboljša njen videz, zmanjša nepravilnosti in posvetli pigmentirana področja. Vaša koža bo sijoča, čudovito mehka, navlažena, pomlajena.

BB Glow se uporablja v kombinaciji z microprickingom ali nano peel. Terapevt najprej odstrani odmrlo kožo, da poveča penetracijo izdelka. Nato izvede postopek nano peel ali micropricking, odvisno od ocene tipa kože. Serum STAYVE se vnese v povrhnjo plast epidermisa. Ta koktejl učinkovitih sestavin kožo neguje in pomlajuje, hkrati pa spodbuja proizvodnjo kolagena in elastina, ki sta bistvena za naravno elastičnost kože.

Rezultati so vidni takoj po postopku, saj je koža lepa, sijoča, posvetljena vendar se za dolgoročni učinek priporoča vsaj 3-4 zaporedne postopke na 10-14 dni.

Video prikaz BB glow postopka

Stayve Booster ampule

Booster ampule se uporabljajo za različne profesionalne postopke. Na voljo je 10 različnih ampul odvisno od potreb in stanja kože. Vsebujejo učinkovine kot so niacinamid, peptidi, alantoin, adenozin, idebenon, hialuronska kislina, ki izboljšajo strukturo kože, pomagajo pri gubah, enakomernem tenu, sijaj ipd. Zasnovane so za varno, vendar intenzivno nego kože. 

Za vse ampule velja:

  • Niso testirane na živalih
  • So brez parabenov, mineralnih olj, benzofenona, formaldehida in  sintetičnih barvil

Stayve Peptid Gold Ampula proti gubam

Stavye Whitening Stem Culture Ampula za močnejšo in bolj zdravo kožo

Stayve Microbiome Ampula za zaščito kože pred foto poškodbami in pri popravljanju DNK

Stayve Hyaluronic Acid Ampula

Stayve Salmon DNA Gold Ampula spodbuja hitro obnovo kože

Stayve Idebenone Ampula proti staranju

Stayve AC Stem Cell Gold Ampula za lajšanje ran, opeklin in prask

Stayve Citron & Calendula Ampula za pomiritev kože

Stayve Collagen Ampula za učvrstitev kože in proti gubam

Stayve Aqua Stem Cell Culture Ampula za vlaženje kože

Medisco TokTok Pack Mask

Medisco TokTok Pack vsebuje poseben patentiran gel in masko za oskrbo kože s kisikom z Bohrovim učinkom. Bohrov učinek poveča učinkovitost transporta kisika po krvi s prodiranjem CO2 v žile in emisij O2 iz hemoglobina v rdečih krvnih celicah. Medisco TokTok Pack uporablja patentirano tehniko, ki ustvarja peneče mehurčke, ko se gel in maska ​​srečata.

Prednosti:

  • Izboljšanje teksture kože – zagotavljanje kisika koži, aktivira presnovo kože in spremeni starajočo se kožo ter izboljša teksturo kože.
  • Beljenje – izboljšanje tena kože
  • Vlaženje kože – manj stimulativni in visoko vlažilni TokTok gel zagotavlja miniaturizacijo suhe kože in ohranja ravnovesje vode in olja
  • ”V line” & lifting učinek – gel in maska ​​imata konturni učinek. Ohranja čvrsto ”V” konturo obraza z odpiranjem in aktiviranjem limfnega predela zaradi vazodilatacije  oziroma širjenja krvnih žil. Spodbuja proizvodnjo kola
Imate podjetje, ki se ukvarja s profesionalnimi lepotno-estetskimi postopki? Vas zanima več o Stayve kozmetiki?

Veseli bomo vašega klica in vam z veseljem predstavili našo ponudbo. Pokličite nas na 031 349 331 ali pišite na info@proskin.si.