Korejska kozmetika Stayve

Podjetje Stayve obstaja že vrsto let in izhaja iz Južne Koreje, kjer so poželi že obilico uspehov. Podjetje si prizadeva za uporabo izdelkov, katerih učinki ostanejo dolgoročno vidni in ohranjajo vaš izgled mladosten in svež. Izdelki Stayve so vrhunski kozmecevtski izdelki, ki jih je odobrila KFDA (Korejska uprava za hrano in zdravila) ter registrirani za uporabo v Evropi v Cpnp portalu kar pomeni, da so popolnoma varni za uporabo. Njihovi izdelki pomagajo tako pri prvih znakih staranja, drobnih gubicah, nepravilnostih, kot tudi aknah, rdečici in pigmentacijah.

Proskin d.o.o. je uradni zastopnik linije Stayve za Slovenijo.

Posnetek zaslona (87)

Izdelki Stayve se uporabljajo za različne profesionalne postopke kot so BB Glow, Micropricking, Microneedling, derma valjčki, ultrazvočne terapije, mikrodermoabrazija, razni drugi profesionalni postopki. Njihov pristop, do lepe in zdrave kože, je vedno bolj poznan in dobro sprejet na evropskem trgu saj vemo, da so Korejci na področju estetike ena izmed najbolj naprednih držav. 

BB GLOW

Je eden izmed najboljših korejskih BB postopkov s 100% zadovoljstvom strank. Nega z BB Glow je napredna in zelo hitro rastoča. Bistvo postopka je nanos ter nano vtiranje naravne permanentne podlage v zgornji epidermis, kar posvetli kožo, izboljša njen videz, zmanjša nepravilnosti in posvetli pigmentirana področja. Vaša koža bo sijoča, čudovito mehka, navlažena, pomlajena.

BB Glow se uporablja v kombinaciji z microprickingom ali nano peel. Terapevt najprej odstrani odmrlo kožo, da poveča penetracijo izdelka. Nato izvede postopek nano peel ali micropricking, odvisno od ocene tipa kože. Serum STAYVE se vnese v povrhnjo plast epidermisa. Ta koktejl učinkovitih sestavin kožo neguje in pomlajuje, hkrati pa spodbuja proizvodnjo kolagena in elastina, ki sta bistvena za naravno elastičnost kože.

Rezultati so vidni takoj po postopku, saj je koža lepa, sijoča, posvetljena vendar se za dolgoročni učinek priporoča vsaj 3-4 zaporedne postopke na 10-14 dni.

Posnetek zaslona (85)

MEDISCO SKIN BOOSTER S HIALURONSKO KISLINO

Medisco Skinbooster ne vsebuje le hialuronske kisline za trajno vlaženje, temveč tudi niacinamid za posvetlitev, različne vitaminske sestavine, PDRN za regeneracijo in za polnejši videz, polifenole za močan antioksidativni učinek in številne druge učinkovine. Medisco ampula ponuja več rešitev v samo eni viali, zato je rešitev za vse tiste, ki se borijo z več kožnimi težavami hkrati.

Sestavine:

 • 6 različnih antioksidantov
 • 8 različnih vitaminov
 • 12 različnih vlažilnih komponent
 • 12 različnih amino kislin
 • 7 različnih komponent proti staranju

SKIN BOOSTER AMPULE

Booster ampule se uporabljajo za različne profesionalne postopke. Na voljo je 10 različnih ampul odvisno od potreb in stanja kože. Vsebujejo učinkovine kot so niacinamid, peptidi, alantoin, adenozin, idebenon, hialuronska kislina, ki izboljšajo strukturo kože, pomagajo pri gubah, enakomernem tenu, sijaj ipd. Zasnovane so za varno, vendar intenzivno nego kože. 

V naboru ampul najdemo tudi linijo GOLD ampul, ki zraven aktivnih učinkovin vsebujejo še 99,9% 24K zlato. 

Zakaj zlato? Zlato je bogato z antioksidanti, ki neposredno vplivajo na pretok krvi tik pod površino kože. Ti antioksidanti izboljšajo prekrvavitev in s tem njeno sposobnost za boj proti aknam, izpuščajem, koprivnici in drugim alergijskim reakcijam, ki se pojavijo na koži.

Za vse ampule velja:

 • Niso testirane na živalih
 • So brez parabenov, mineralnih olj, benzofenona, formaldehida in sintetičnih barvil

MEDISCO TOK TOK MASKA

Medisco TokTok maska vsebuje poseben patentiran gel in masko za oskrbo kože s kisikom z Bohrovim učinkom. Bohrov učinek poveča učinkovitost transporta kisika po krvi s prodiranjem CO2 v žile in emisij O2 iz hemoglobina v rdečih krvnih celicah. Medisco TokTok Pack uporablja patentirano tehniko, ki ustvarja peneče mehurčke, ko se gel in maska ​​srečata.

Prednosti:

 • Izboljšanje teksture kože – zagotavljanje kisika koži, aktivira presnovo kože in spremeni starajočo se kožo ter izboljša teksturo kože.
 • Beljenje – izboljšanje tena kože
 • Vlaženje kože – manj stimulativni in visoko vlažilni TokTok gel zagotavlja miniaturizacijo suhe kože in ohranja ravnovesje vode in olja
 • ”V line” & lifting učinek – gel in maska ​​imata konturni učinek. Ohranja čvrsto ”V” konturo obraza z odpiranjem in aktiviranjem limfnega predela zaradi vazodilatacije  oziroma širjenja krvnih žil. Spodbuja proizvodnjo kola
99f720251686b6616daf961e0cd31ffc
da87d95278d4af5375bd98e21838a6f8

SEANERGY PEEL 

Stayve Seanergy Peel je naravni piling, ki prinaša novo energijo in intenzivno regeneracijo vaši koži iz globin čistega oceana.

SEA+ ENERGY

Seaenergy piling je intenziven piling, ki odlušči odmrle kožne celice z mikro delci, ki jih imenujemo spikule. Spikule se vgradijo v kožo in dajejo popolno podporo koži. Je popolnoma brez stranskih učinkov, saj je sestavljen iz naravnih sestavin.

Aktivirane dermalne celice s spikulami poskrbijo za samookrevanje kože s spodbujanjem sinteze kolagena in elastina. Piling stimulira obnovo kože in odlušči odmrle kožne celice na popolnoma naraven način.

Piling je učinkovit za preprečevanje znakov staranja in izjemen za povečanje elastičnosti kože, izboljša tonus kože, preglednosti in vsebnosti vlage, zdravljenje aken, brazgotin od aken, drobnih gub in širokih por ter posvetlitev madežev in peg.

KAKO DELUJE ?

Gre za postopek z uporabo ‘spikule’, ki je košček koralnega kalcija, bogatega z minerali iz globokega čistega oceana. 

Gre za postopek, ki ga imenujemo FCR (Fractional calcium regeneration) piling. Mikro delci spikul, bogati z minerali, prodrejo v dermis kože in kožo poškodujejo za 36 do 72 ur.  Med tem procesom se dermalne celice prebudijo in napadejo spikulo, da zaščitijo kožo.

KAJ SO SPIKULE?

Spikule so sestavina, prečiščena s patentirano tehnologijo rafiniranja inkusov iz naravnih morskih alg, ki živijo v globokem čistem oceanu. 

Spikule so strukturni elementi, ki jih najdemo v večini spužev. Mreža številnih spikul služi kot okostje spužve in tako zagotavlja strukturno podporo in potencialno obrambo pred plenilci. Spikule spužve so narejene iz kalcijevega karbonata ali silicijevega dioksida. Spikule so torej iglicam podobni koščki, ki kožo prebudijo ter jo stimulirajo 72 ur,  jo odluščijo in ji dajejo hranila. 

5a8dfc_35488a12c39143f2b48faf91157d9e47_mv2

Postopek Seaenergy peel na hrbtu

Imate podjetje, ki se ukvarja s profesionalnimi lepotno-estetskimi postopki? Vas zanima več o Stayve kozmetiki?

Veseli bomo vašega klica in vam z veseljem predstavili našo ponudbo. Pokličite nas na 031 349 331 ali pišite na info@proskin.si.