NEW GAME CHANGER – EXOLINE
Linija z eksosomi

Eksosomi: najnaprednejši in inovativni koncept nege kože

V lepotni industriji se eksosomi vse bolj uporabljajo zaradi svojih izjemnih koristi za nego kože, saj prispevajo k intenzivnemu obnavljanju in regeneraciji kože, zmanjšanju vnetij, izboljšanju elastičnosti kože ter manj vidnih znakov fotostaranja, kot so gubice in pigmentacija.

Poleg tega se lahko uporabljajo tudi za tretiranje specifičnih težav s kožo, kot so akne ali hiperpigmentacija, izpadanje las, tanka in suha koža, tretiranje brazgotin, …

Linija s sintetičnimi eksosomi je produkt podjetja VM Corporation, ki deluje pod okriljem krovnega podjetja Promoitalia, ki je v estetski medicini precej poznano, saj nenehno inovira področje estetike z izjemnimi rešitvami vrhunske kakovosti.

V-TECH SYSTEM

SINTETIČNI EKSOSOMI + POLINUKLEOTIDI

V TECH SYSTEM je najnaprednejša in najinovativnejša tehnologija regeneracije tkiv, ki združuje moč milijonov sintetičnih eksosomov, polinukleotidov in peptidov.

V-Tech System je popolna nega za spodbujanje pomlajevanja kože že po prvem nanosu za doseganje NEPRIMERLJIVIH REZULTATOV.

Poseben protokol, ki so ga preučili strokovnjaki VM Corporation, omogoča doseganje optimalnega rezultata v smislu učvrstitve, liftinga in bio-prestrukturiranja kože.

Sintetični eksosomi imajo kar nekaj prednosti pred navadnimi, pri čemer je ena glavnih prednosti VARNOST, saj sintetični eksosomi jamčijo popoln prenos biomimetičnih peptidov brez pretirane stimulacije imunskega sistema in brez tveganja za prenos bolezni.

Ampule so sterilne in apirogene, zato so namenjene tako epidermalni kot dermalni uporabi.

Uporabimo jih lahko z različnimi postopki:

mezoterapija, medicinski microneedling, kozmetični micropricking, radiofrekvenčni needling … ali kateri drugi postopek za vtiranje aktivnih produktov v globino kože.

INDIKACIJE

 • Tanka, občutljiva, suha koža
 • Gube
 • Pigmentacije
 • Opekline
 • Brazgotine
 • Odpadanje las

Video: V-Tech Egipt

EXOTECH GEL

Ultra intenzivni eksosomalni gel za učinek liftinga in biorestrukturiranja.

Koncentrat učinkovin v sintetičnih eksosomskih strukturah:

• Hialuronska kislina z nizko molekulsko maso in polinukleotidi

• Biomimetični peptidi

• Frakcionirana polžja sluz

Sinergija hialuronske kisline s frakcionirano polžjo sluzjo pomaga obnoviti in vzdrževati naravno hidrolipidno ravnovesje kože ter blaži občutek suhosti in srbečice.

Sintetični eksosomski kompleks spodbuja prodiranje aktivnih sestavin v globino kože, kar prispeva k vitalni in produktivni funkcionalnosti kožnih celic,hkrati pa vsebuje tudi poseben peptid, ki deluje proti staranju kože in je združen s koloidnim zlatom, ki je klinično dokazano učinkovit že v nekaj urah.

EXOSIGNAL HAIR

EXOSIGNAL HAIR je prihodnost nege las z edinstvenim in takoj učinkovitim koktajlom sestavin, ki vsebujejo popolno sinergijo za preprečevanje in upočasnitev izpadanja las (sintetični eksosomi, PRDN, biometrični peptidi, vitamini, …).

Uporaba Exosignal hair izboljša kakovost las, lasje postanejo bolj sijoči in polni volumna, hkrati pa pospešuje rast las in preprečuje ter upočasnjuje izpadanje las.

Indikacije:

 • Androgena alopecija (moški in ženski)
 • Alopecia areata (lasišče, brada in obrvi)
 • Presaditev las
 • Poveča volumen las.

EXOCELL MASK

Tehnologija sintetičnih eksosomov v Exocell maski povzdigne regeneracijo in zaščito kože na novo raven, hkrati pa zagotavlja globoko vlaženje in deluje proti staranju. Večina mask za kožo deluje samo na površini kože, Exocell maska pa preseže epidermalno bariero. 

Exocell maska vsebuje: 

 • Polinukleotide z nizko molekulsko maso v eksosomski strukturi
 • Hialuronsko kislino z nizko molekulsko maso
 • Aktivne sestavine za takojšen lifting učinek

Exocell maska je najbolj učinkovita pri uporabi po pilingih, laserskih tretmajih, po postopkih polnil, needlinga, mezoterapij, …

Imate podjetje, ki se ukvarja s profesionalnimi lepotno-estetskimi postopki? Vas zanima več o produktih z eksosomi?

Veseli bomo vašega klica in vam z veseljem predstavili našo ponudbo. Pokličite nas na 031 349 331 ali pišite na info@proskin.si.