Čarobne NOGAVICE

Odstranite trdo kožo, žulje in otiščance v samo enem koraku!

Dober, varen in učinkovit produkt, ki nam pričara svilnato gladka stopala ne glede na letni čas.

Popolna varnost

Aktivne sestavine Čarobnih nogavic prodrejo med odmrle celice kože, prekinejo povezave med njimi in omogočijo luščenje.

Pri tem ne ne vplivajo na delovanje živih kožnih celic, zato so popolnoma varne za uporabo.

Screenshot 2024-01-22 at 13.13.08

Z uporabo Čarobnih NOGAVIC poskrbite za popolno regeneracijo vaših stopal in odluščite trdo kožo že po eni 90 minutni aplikaciji. V 7-10 dneh bodo vaša stopala mehka, svilnato gladka in pomlajena.

Zakaj so Čarobne nogavice tako čarobne?

Gre za kemični piling za stopala, ki vsebuje sestavine, ki se uporabljajo v kozmetiki za luščenje kože kot podpora naravnemu procesu luščenja kože:

GLIKOLNA KISLINA in MLEČNA KISLINA,  ki sta daleč najbolj raziskani kislini in uporabljeni za luščenje kože. 

Poleg tega, da se trda koža po nekaj dnevih od uporabe enakomerno odlušči sama od sebe in je ponovno mehka in gladka, kemični pilingi kožo spodbudijo k delovanju in omogočijo, da se koža pomladi, posvetli in postane bolj voljna.

Za razliko od mehanskega odstranjevanja ne poškodujejo živih celic, ki ob tem sicer odmrejo in tvorijo novo plast trde kože. Rezultat zato traja in traja.

Tako enostavno je:
 1. Čarobne nogavice enostavno nataknete na noge. Za boljši oprijem in lažje premikanje po prostoru čez Čarobne nogavice nataknite svoje bombažne nogavice.
 2. Pustite delovati 90 minut, nato pa jih snemite in zavrzite, noge pa sperite s toplo vodo, da odstranite ostanke. 
 3. POMEMBNO: Stopal NE mažite s kremo ali losjonom.
 4. Po 3-7 dneh od uporabe nogavic (odvisno od debeline trde kože) se bo koža začela luščiti. Luščenje traja od 3-6 dni. V času luščenja noge vsak dan 10 min namakajte v topli vodi. Intenzivnost luščenja je odvisna od stanja vaših stopal oziroma debeline trde kože. Izjemoma lahko luščenje traja tudi do 10 dni. 
 5. POMEMBNO: Kože, ki se lušči, ne odstranjujte na silo, saj lahko s tem povzročite poškodbo kože.

 

Izdatno luščenje poskrbi za čudovito gladka in mehka stopala. Luščenja se nikar ne ustrašite – rezultati so osupljivi.

Prav posebni namigi:
 • Za hitrejše in še boljše luščenje priporočamo, da med procesom luščenja noge vsak dan 10 minut namakate v topli vodi. Po vodni kopeli stopala zdrgnite z brisačo, da odstranite čim več odmrle kože. Topla voda namreč spodbudi proces luščenja in ga skrajša.
 • Med postopkom luščenja bo koža nekoliko bolj suha, možna je manjša rdečica in srbečica. To je normalen pojav, zato ne nanašajte losjonov ali krem, saj lahko zavirajo delovanje produkta.
 • Priporočamo, da med luščenjem odmrle kože nosite bombažne nogavice in se tako izognete odpadanju odmrle kože po prostoru.
 • Priporočamo, da Čarobne nogavice uporabite v intervalu 2–3 mesecev. V primerih z veliko trde kože in takrat, ko produkt ne odstrani želene količine trde kože, priporočamo, da postopek ponovite v 3–4 tednih od prvega nanosa. Minimalni čas med postopki pa je 3 tedne.
 • Če ne želite, da se vam določen predel lušči, priporočamo, da ga pred uporabo namažete z lanolinom.
 • Čarobne nogavice so primerne za ženske in moške do številke 48.

 

Kaj o Čarobnih nogavicah pravijo zadovoljni uporabniki?
Imate podjetje in vas zanima nadaljnja prodaja Čarobnih NOGAVIC?

Veseli bomo vašega klica in vam z veseljem predstavili našo ponudbo. Pokličite nas na 068 12 84 87 ali pišite na info@proskin.si.

Naročite Čarobne NOGAVICE za samo 19,90€