Microneedling, Micropricking in NANO peel
1NEED je ekskluzivni medicinski pripomoček klasifikacijskega CE razreda IIB, ki ga proizvaja italijansko podjetje CAMPOMATS. Je edini aparat na svetu za microneedling/micropricking s takšnim certifikatom.

1NEED aparat je sestavljen iz ergonomsko oblikovanega ročnika iz aluminija Argal, uporabnega držala za ročnik iz belega polimera ter CE medicinskega napajalnika za polnjenje visoko zmogljive litijeve baterije z 5V motorjem. To omogoča, da lahko z napravo delate v žičnem in brezžičnem načinu. Ročnik in dodatki so zapakirani v elegantnem aluminijastem kovčku, kar omogoča varno shranjevanje ter prenos naprave.

1NEED je aparat namenjen za medicinske postopke microneedling-a in kozmetične postopke micropricking-a ter nano peel s pomočjo napredne tehnologije. Narejen je iz aluminija, kar je zelo pomembno za dolgoročno uporabo aparata. Ima dvojno nastavitveno skalo, ki je patentirana in popolnoma edinstvena, saj uporabnikom omogoča več različnih postopkov ter koristi pri izjemno natančni nastavitvi globine.

Iglične kartuše so edinstvene in ustrezajo le napravam 1NEED. Da bi stranki zagotovili najboljše možne rezultate, je Campomats razvil nekaj prelomnega. Uspeli so najti rešitev za popolno zaščito kože pred tveganjem za okužbe z novim sistemom proti povratnemu toku (NoFlow System), za kar so pridobili mednarodni patent.

Na voljo so 3 različne kartuše in sicer kartuša za medicinski microneedling (do 2,5 mm), kozmetični micropricking (0,3 mm) ter nano peel ali microdermoabrazijo. Zanje je značilna uporaba najboljših komponent iz plastike in kirurškega jekla. Kartuše so posamezno zapakirane v sterilno vrečko.

 

Zahvaljujoč različnim vrstam igličnih kartuš in različnim razpoložljivim protokolom je 1NEED idealni aparat za:
 • Prenos in absorpcija aktivnih sestavin
 • Izboljšanje tonusa kože in pomlajevanje kože
 • Obdelovanje različnih nepravilnosti, znakov staranja in hiperpigmentacije
 • Brazgotine proti aknam
 • Obdelavo keloidnih brazgotin
 • Izboljšanje površnikih izraznih linij in globokih gub
 • Spodbujanje obnove celic
 • Stimulacija in aktivacija kolagena
 • Napredni Nano piling
 • Spodbujanje rasti las
 • Tretmaji proti celulitu
 • Obdelave strij
 • Obdelava, pomlajevanje kože okrog oči in ust

Iglične kartuše:
Na voljo so različne iglične kartuše NoFlow® za enkratno uporabo, zapakirane v sterilno vrečko.

9 MP 0,18

Ta kartuša je namenjena postopku za Microprocking ali nežno iglično vbadanje brez krvavitve. Bila je razvita z namenom za neinvazivno stimulacijo povrhnjice in nežno pomlajevanje kože. Njena posebna zasnova z 9 iglami ter globine 0,3 mm omogoča učinkovito in varno estetsko nego. Je idealna v kombinaciji z različnimi postopki z vsebnostjo aktivnih sestavin.

9 MN 0,18

Kartuša je namenjena za medicinski postopek microneedling-a.

Ta posebna kartuša je bila razvita za invazivno stimulacijo povrhnjice, pri kateri pride do krvavitve in namensko poškodbo kože za globoko pomlajevanje kože.

Njena posebna zasnova z 9 iglami doseže globino 2,5 mm in omogoča, da je postopek izjemno učinkovit ter regeneracija kože dolgoročna. Idealna je za tretiranje brazgotin.

130 AN

Ta kartuša je namenjena za mikrodermabrazijo in globinsko čiščenje.

Poseben vložek s 130 okroglimi nano-točkami je bil razvit za globoko masažo povrhnjice in se uporablja v kombinaciji z pilingi in aktivnimi čistilnimi snovmi.

Screenshot 2023-08-31 at 14.13.19

Fotografije 1NEED

Fotografije pred in po postopku 1NEED

Imate podjetje, ki se ukvarja s profesionalnimi lepotno-estetskimi postopki? Vas zanima več o aparatu 1NEED?

 

Veseli bomo vašega klica in vam z veseljem predstavili našo ponudbo. Pokličite nas na 031 349 331 ali pišite na info@proskin.si.