POŠILJAMO LJUBEZEN

tukaj je Valentinovo

Vrtnice so rdeče.
Vijolice so modre.
Razvajam se sam,
darilo si dam.

Idealno darilo za vse

Valentinovo je dan, posvečen sv. Valentinu. Pa ga poznate? Valentin je bil kristjanski mučenik, ki je živel v 3. stoletju.

Po legendi je sv. Valentin združeval zaljubljene pare, tudi v časih, ko je bilo zakonsko združevanje prepovedano z zakonom.

Danes se tako praznik obeležuje z izmenjavo daril, pisemc in ljubezenskih izpovedi med partnerji.

Izberite idealno darilo za svoje drage ali pa poskrbite zase. Valentinovo je idealna priložnost za obdarovanje nas samih, kar danes ni več neobičajno. Raziskava Offers.com je namreč pokazala, da je kar 15% uporabnikov lani na valentinovo nameravalo z darilom obdarovati sebe. 

Ljubezenski kupončki vam prinašajo ekskluzivne popuste do -50%:

EMS Eye lift

75,00
Udoben SPA za oči kar doma.  Eye lift naprava odpravlja znake utrujenosti, zmanjša podočnjake, izboljša drobne gubice in napne kožo v kombinaciji z EMS učvrstitveno terapijo in barvno terapijo. Rezultat? Osvežujoče svetel in mladosten videz, ki ga je nemogoče prezreti. Z vsako uporabo boste občutili val samozavesti, saj boste vedeli, da so vaše oči videti najboljše.

Intelligent eye massager (maska za oči)

89,90
  Pametna maska za oči s kar 4 sočasnimi funkcijami : toplotno funkcijo, vibracijo, zračnim pritiskom za prijetno masažo (air pressure) in glasbo lajša utrujene oči, odpravlja videz podočnjakov, učinkovito lajša bolečine v očeh, izboljša prekrvavitev, izboljša kakovost spanja, zmanjša glavobole in umiri misli.  Maska za oči vam lahko tudi učinkovito pomaga, da se sprostite po dolgem delovnem dnevu ali ga uporabite med pavzo, med študijem, intenzivnem razmišljanju, po dolgem delu za računalnikom ...      

IPX7 silikonski čistilec obraza

39,90
Spoznajte izjemen, novodoben mini aparat za temeljito čiščenje obraza ter združenimi 3 pomembnimi funkcijami - globinsko čiščenje, sonična vibracija in toplotna terapija. Vse to v enem samem aparatu. Z vibracijo vtrite čistilno peno na obraz in hkrati očistite nečistoče, ki so se nabrale čez dan. S toplotno terapijo pa poskrbite za globinsko vtiranje produkta v kožo. Izbirate lahko med 4 različnimi barvami: modra, svetlo roza, temno roza in turkizno zelena. Silikonski čistilec ima certifikat CE in ROHS.

Lepotna LED maska

149,90
Profesionalna nega kože z uporabo svetlobne oziroma barvne terapije Lepotna LED maska je odličen in izjemno učinkovit lepotni pripomoček, ki z različnimi barvnimi indikacijami pomlajuje kožo na obrazu. Različne funkcije barv na različnih valovnih dolžinah so namenjene reševanju različnim težavam s kožo. Terapija z LED svetlobo uporablja svetlobo na določenih valovnih dolžinah, da prodre skozi različne plasti kože in povzroči želeni odziv. Prednosti terapije s svetlobo so številne in odvisne od izbrane svetlobe oziroma dosežene valovne dolžine svetlobe. Led svetloba je hladna, saj uporablja različne spektre svetlobe in ne uporabi toplote, da aktivira proces obnavljanja kože. Led maska ima certifikat CE in ROHS.  

Lepotni vibracijski roler (T-roler)

21,90
Poudarite svojo lepoto in zmanjšajte pojavnost drobnih gubic okoli oči, ustnic, na čelu in vratu z lepotnim vibracijskim rolerjem. Po uporabi bo vaša koža sijoča, sveža in bolj mladostna. Aparat ima močen učinek in je hkrati nežen do kože.

Lepotni vibracijski roler 3 v 1

28,00
Poudarite svojo lepoto in zmanjšajte pojavnost drobnih gubic okoli oči, ustnic, na čelu in vratu z lepotnim vibracijskim rolerjem. Po uporabi bo vaša koža sijoča, sveža in bolj mladostna. Aparat ima močen učinek in je hkrati nežen do kože.  

Mini odstranjevalec ogrcev

29,90
Se želite znebiti ogrcev ter očistiti pore brez bolečega stiskanja? Predstavljamo vam mini vakumski odstranjevalec ogrcev, s katerim poskrbite za lepo in čisto kožo. Je izjemen mini aparat s funkcijo vakuma za hitro odstranitev ogrcev, maščobe in odmrlih celic iz kože. Vsebuje 5 različnih nastavkov in 3 jakosti vakuma za prilagoditev vsem tipom kože - tudi najbolj občutljivim. Vakuumski odstranjevalec ogrcev je varen, lahek, praktičen in izjemno učinkovit aparat za čiščenje kože in ogrcev doma.

Smart eye mask (maska za oči)

65,00
  Pametna maska za oči s toplotno funkcijo, vibracijo in Bluetooth funkcijo za poslušanje glasbe lajša utrujenost in podočnjake, učinkovito lajša bolečine v očeh, izboljša prekrvavitev, izboljša kakovost spanja in zmanjša glavobole, umiri misli.      

Ultrazvočni čistilec kože

75,00
Si predstavljate globinsko čiščenje kože brez bolečega stiskanja mozoljev? Predstavljamo vam ultrazvočni čistilec kože ! Posebna ploščica deluje na kožo tako, da proizvaja ultrazvočno vibriranje, ki na koži povzroči, da nečistoče »zvibrira« na površje, kjer jih istočasno tudi postrga stran.    

V-face naprava za lifting obraza

69,90
  Najnovejša naprava namenjena za izboljšanje elastičnosti kože, zmanjšanje  podbradka ter učvrstitev ličnic.  V-FACE lifting naprava kožo napne in upočasni staranje v kombinaciji z vibracijo, EMS učvrstitveno terapijo, toplotno funkcijo in barvno terapijo.    

KAJ PA ČAROBNE NOGAVICE?

Seveda smo poskrbeli tudi za valentinovo ponudbo Čarobnih nogavic. Sedaj je pravi čas, da naredite zalogo in svojim stopalom privoščite prav posebno nego, saj se toplejši meseci  hitro približujejo.

Čarobne nogavice odstranijo trdo kožo, žulje in otiščance BREZ PILJENJA IN REZANJA, HITRO IN ENOSTAVNO. Primerne so tako za ženske kot moške. Priporočajo jih tudi naši vplivneži.

Gre za popolnoma varen produkt, saj sestavine prodrejo med odmrle celice in prekinejo povezave med njimi. Tako se odluščijo samo odmrle celice povrhnjice, da boste lahkotni čez celo leto.

OBDARITE SEBE IN SVOJE LJUBLJENE IN DELITE LJUBEZEN SKUPAJ Z NAMI.

Pohitite z nakupom, saj akcija velja samo do petka, 16.2.2024.