Karbonski piling brez uporabe laserja!

 

V Carbon sistem je ekskluziven profesionalni kozmetični sistem iz podjetja PROMO ITALIA z izjemno formulacijo za mehko, sijočo in pomlajeno kožo.

  Je karbonski ”hollywoodski” piling za izvedbo brez laserja. 

Carbon Hollywood Peel je priljubljena nega slavnih za hitro osvežitev kože, brez družbenega izostanka. Ta edinstven neinvaziven sistem za nego kože uporablja aktivno oglje za učinek pilinga in čiščenja ter lifting obraza s prodiranjem dodanih kislin v globlje plasti kože. 

V-CARBON SYSTEM  z aktivnim ogljem 

V Carbon System je sestavljen iz dveh izdelkov – V Carbon Film in V Carbon Spray, ki skupaj omogočata brezhibno, gladko in mlajšo kožo na obrazu in telesu.

V Carbon Film vsebuje naravne eksfoliacijske sestavine Ferulično, Mandljevo in Mlečno kislino, ki delujejo na kožo kot nežen piling, antioksidantno in posvetljevalno. Sestavine, ki pripomorejo k lepi in predvsem čvrsti koži so izvleček ingverja ter izvleček sladkega korena. Glavna zvezda pilinga pa je aktivno oglje, ki kožo in pore odlično očisti ter daje koži lep, svež izgled.

V Carbon Spray, ki ga nanesete na V Carbon piling nevtralizira ter zaradi svoje inovativne formulacije doseže takojšen lifting učinek. V Carbon System je indiciran za izboljšanje videza drobnih linij in gub ter izboljšano teksturo kože. 

PREDNOSTI

  • Posvetlitev starostnih in temnih madežev
  • Zmanjšanje gub in drobnih linij
  • Ožanje por
  • Odstranjevanje ogrcev in aken
  • Dvig in učvrstitev kože
  • Izboljšanje elastičnosti kože
  • Globinsko vlaženje
  • Glowing efekt

AKTIVNE SESTAVINE

3 GLAVNE KISLINE


Ferulična kislina: nežna kislina z močnim učinkom proti staranju in posvetljevanju
Mandljeva kislina: obvladljiva kislina z omejevalnimi in protivnetnimi učinki
Mlečna kislina: naravna kislina z močnim regeneracijskim in belilnim učinkom

ANTIOKSIDANTNE SESTAVINE – pomagajo do čvrstejšega videza:

Aktivno oglje: čiščenje in razstrupljanje
Izvleček črnega ingverja: posebna sorta ingverja z veliko antioksidativno učinkovitostjo in močno močjo za spodbujanje celičnega metabolizma
Izvleček sladkega korena: rastlinski izvleček, ki ima regulacijske, zaščitne in protivnetne lastnosti

NEVTRALIZACIJSKA RAZTOPINA

Nevtralizirajoča raztopina, ki lahko blokira delovanje kislin, določa GLOBINO DELOVANJA PILINGA in hkrati lahko hidrira in dvigne kožo zahvaljujoč GABELLINI.
Gabellina je inovativen biomimetični polipeptid z lifting in dolgotrajnim učinkom proti staranju. Proizvaja se s kombinacijo gama-amino-maslene kisline (GABA) in eksapeptida z lifting in belilnim učinkom.

Imate podjetje, ki se ukvarja s profesionalnimi lepotno-estetskimi postopki? Vas zanima več o karbonskem pilingu?

Veseli bomo vašega klica in vam z veseljem predstavili našo ponudbo. Pokličite nas na 031 349 331 ali pišite na info@proskin.si.